Frouwkje Smit

Creatieve Producties / Kunstprojecten

Pak je Avond, 5 december 2015

Pak Je Avond verzacht de samenleving.Het brengt verschillende culturen en meningen bij elkaar om plezier te hebben niet om gelijk te brengen”- Rodaan Al Galidi, ambassadeur van Pak je Avond.
Dit kunstproject & event is naar aanleiding van de Zwarte Pieten discussie in het leven geroepen. Het is een inclusief feest op 5 december waar wij zoveel mogelijke mensen uit verschillende lagen van de bevolking bij elkaar brengen om samen via podiumkunsten verandering te brengen in de traditie rond 5 december. Door middel van ‘spoken word’, muziek, theater en poëzie gaan we op zoek, en geven wij ter plekke vorm aan, een inclusieve traditie waarbij iedereen zich geaccepteerd en gewaardeerd voelt. Opgericht door: Beylula Yosef, Frouwkje Smit en zij worden ondersteund door Annerike Hekman, Gikkels, Glenn Aly, Judith de Hondt en Ervina Djasman.

Met artiesten: Rodaan Al Galidi, Blackrockstar, Noning Dichtman, Gershwin Bonevacia, Christa Toppenberg, Danella Smith, Susu Amina, Marikit Saturay, Gikkels, Pravini & Sieger Baljon en met dank aan de Tolhuistuin in Amsterdam-Noord.

DSC_5249

DSC_5231

DSC_5234

DSC_5235
2015-Flyer Pak je Avond-NL 2015- Pak je Avond-ENG